Tajne Goldilocks: češalj za kosu

Za bilo kakvu žensku frizuru bitno je. Lijepo položene kovrče ne mogu ne privući pažnju. Elegance kose ovise o zdravlju kose. Glatke sjajne niti - san svake žene. Pojava kose je pod utjecajem ne samo šampona i maski, već i običnih češlja za kosu. Nije tajna da pogrešna četkica može naštetiti najluksuznijim kovrčama. No, ne svatko od nas misli o tome kakav je češalj za kosu.Tajne Goldilocks: češalj za kosu

Stilisti tvrde da bi u arsenalu bilo koje žene trebalo biti nekoliko varijanti ovog potrebnog predmeta. I kakve kose za kosu imate?

 1. Klasična četka. Obično se koristi za češljanje kose prije spavanja. Postoje sorte s prirodnim, umjetnim i miješanim čekinjama. Prirodni je identičan strukturi kose, tako da ih ne može naškoditi. Ali ako je kosa debela, onda je bolje probati miješanu četku s čekinjama različitih duljina.
 2. Četka za masažu. Može se koristiti za masažu glave. Kao rezultat toga, cirkulacija krvi je poboljšana, a time i hranjenje kose. Zubi mogu biti metal, drvo i plastika. Nema ograničenja na materijalu. Jedini savjet: zubi ne smiju biti oštri. Inače, na glavi se mogu formirati microcracks, što dovodi najprije na krhku kosu, a zatim na njihov gubitak.
 3. Drveni češalj za kosu. Prikladni su za svakodnevnu upotrebu, jer ne daju kosu i štede nas od statičkog elektriciteta. Također je idealna za nanošenje maski - drvo ne ulazi u bilo kakve reakcije s kemikalijama. Značajne informacije iz kategorije "Vjerujte i vjerujte": češaljima od smreke olakšava stres; breza - spasiti od perut; Hrast češalj smiruje vlasište.
 4. Plastični. Birajte ih izuzetno nepoželjnim, prilično su traumatski za kožu. Kosa postaje krhka i podijeljena.
 5. Silikonski i karboksilni. One nježno utječu na tjeme. Silikonski češalj neophodan je za obojenu kosu. Oni se također koriste za frizure. Karbonski modeli koriste se za stvaranje hrpe.
 6. Metalik. Ne preporučuje se njihovo stalno korištenje. No, kako bi se odvojili niti ili dali kosu, idealni su. Ako imate boju kose, sakrijte ove češaljove u stražnjem okviru. Metal može ući u kemijsku reakciju s bojom, a boja kose u tom slučaju se ne može promijeniti bolje.
 7. Urezivanje cilindričnih četkica koje se koriste za oblikovanje, ravnanje kose, stvaranje kovrča. Dlanove daje zdrav sjaj, poliranje i ojačanje.

Kada razmišljate o tome kako odabrati češalj za kosu, trebali biste razmotriti neka pravila:

 • Prirodni materijali čine kosu mekšom, daju joj prirodni sjaj.
 • Koristite metalne češljeve za kosu samo ako imate debelu, gustu kosu.
 • Za oštećene kovrče, bolje je odabrati prirodne čekinje.
 • Korištenje četke s plastičnom vrpcom, imajte na umu statički.
 • Praktični češći prikladni su za glatku kosu. Okrugli - najbolje se nositi sa stilom prilikom sušenja sušila za kosu.

Izgledalo bi tako sitno - češljevi za kosu. Ali ljepota vaše frizure ovisit će o pravom izboru ove stavke.

Related news

Tajne Goldilocks: češalj za kosu Tajne Goldilocks: češalj za kosu Tajne Goldilocks: češalj za kosu Tajne Goldilocks: češalj za kosu Tajne Goldilocks: češalj za kosu Tajne Goldilocks: češalj za kosu Tajne Goldilocks: češalj za kosu Tajne Goldilocks: češalj za kosu Tajne Goldilocks: češalj za kosu Tajne Goldilocks: češalj za kosu