Svetilke za napajanje LED. Kakšen je faktor moči LED žarnic

Faktor moči LED žarnic je vrednost, ki je enaka razmerju med aktivno močjo obremenitve, ki se uporablja za skupno moč. Zadnji parameter je produkt efektivne vrednosti napetosti in toka. Z enostavnimi besedami je ta indikator eden od najpomembnejših parametrov LED žarnic.

Poraba energije

Vrednost se meri v vatih. Bila je tista, ki je postala glavni indikator v LEDel jih za druge vire. Vse, ker z enako porabo energije je svetlobni tok diod večkrat večji druge vrste svetilk.

Izbira močne LED žarnice bi morala biti posledica nekaterih vidikov:

zahteve za zaznavo razsvetljave (počitek, delo, usposabljanje itd.);

vrsta prostorov ali ozemlja (odprta, zaprta, temna, osvetljena z naravno svetlobo itd.);

značilnosti območja (kemični laboratoriji, operacijske sobe, domovi, področja proizvodnje itd.).

Faktor moči je količina, ki prikazuje, kako je izkrivljena oblika oblike se primerja z vhodno napetostjo. Merjenje te vrednosti se izvaja v relativnih enotah. Koeficient je lahko enak 1, vendar ne več. V glavni masi je faktor moči LED žarnic v razponu od 0,5 do 0,95.

Vpliv

Neposredno iz tega kazalnika bo odvisno od ravni porabe električne energije, vendar je dovolj pameten. Navadni navadni porabnik plača samo za aktivno porabo energije in plačuje električno energijo za svetilke z enako močjo, vendar bodo različni faktorji moči enaki. Plačilo za slab faktor moči je za podjetja, ki dobavljajo električno energijo, saj se večina reaktivne energije sprosti v oskrbovalnih žicah. Zato država uvaja omejitve faktorja moči. Po GOST R55705-2013 LED žarnica moči ki ne presega 8 W, mora imeti faktor moči najmanj 0.7, od 8 do 20 W - 0.85 in več kot 20 W - ne manj kot 0.9.

Na žalost je ruski trg poplavljen s svetlobnimi žarnicami s faktorjem moči, ki je znatno nižji od zahtev, ki ga zahteva ruski GOST. Proizvodnja in prodaja teh svetilk je kršitev ruskega prava. .

V tem članku: katere LED žarnice se razlikujejo od svetilk "Ilich"; na katere dejavnike je odvisna življenjska doba LED svetilke; kakšne LED svetilke obstaja; podrobnosti o izbiri LED svetilke; primerjalna tabela odvisnosti svetlobnega sevanje od moči treh tipov svetilk.

V primerjavi z običajnimi gospodinjskimi žarnicami - žarilno nitko in fluorescentnim - o LED električni opremi, večina od nas zelo malo pozna. Ne, normalno LED so prisotni v domu za dolgo časa, nam pove, da vključuje gospodinjskih aparatov ali utripajoče barvne lučke na novoletnem drevesu, ampa Predlagam natančno študijo LED osvetlitev z vseh strani, ker bodo v prihodnjih letih te svetilke zestraj v večini svetilk znotraj in v bližini naših domov.

Bolj lahki Stroški električne energije so manj

V prejšnjem članku o LED žarnicah na kratko preučili njihove glavne značilnosti, vključno z lahkotno učinkovitostjo - natančneje ga bomo preučili. Torej, vsaka električna svetlobna napeljava pretvori električno energijo, ki jo dobavlja v svetlobno sevanje, vidno človeškemu očesu in merjeno v lumenih. Čim višji je svetlobni izhod, bolj učinkovite so te naprave.


Primerjamo LED žarnice in lučke Illich. Dve desetletji nazaj k izboljšanju nadomesti luč gospodinjstev, na primer, 100 W žarnice z žarilno nitko na zmogljivejšo ali 150-200 Razmerje med porabljeno električno energijo in svetlobno močjo žarnic z žarilno nitko je - 1 vati okoli 12 lumnov. Da bi povečali svetilnost teh svetilk je mogoče le s povečanjem temperature ogrevanja o volframovo žarilno nitko Eden od načinov, kako povečati življenjsko dobo, je znižati že tako nizko učinkovitost, ki ne presega 15%. Na primer, znižanje vrednosti učinkovitosti do 4%, z zmanjšanjem porabe napetosti svetilke, se lahko poveča njegova življenjska doba tisočkrat - ampak to luč sije zelo slabo.


Sodobne LED svetilke proizvajajo najmanj 100 lumnov za vsako vateno električno energijo, intenzivnost svetlobnega toka, ki ga ustvarjajo, pa za približno 10-krat presega svetlobne žarnice. Na primer, lED reflektorji so učinkovitejši in manj energetsko intenzivni kot njihovi kolegi z žarnico z žarilno nitko. Svetlobni izhod LED svetilke je odvisen od vrste in temperature LED, lastnosti napajalne enote, pa tudi od zasnove - optičnih in svetlobno-razpršilnih elementov, ki se nahajajo na podstavku svetilke.


Da bi dosegli največjo svetilnost svetlobe, ne zadoščajo samo visokokakovostne svetleče diode.Proizvajalec mora vzpostaviti najučinkovitejše toplotnih razmer znotraj njega - če se temperatura svetlečih diod v aktivno območje (rekombinacije elektronov na površino kristala) poveča za 10 ° C, i’m a nice outfit and I want to wear a nice outfit to wear. Z drugimi besedami, ustvarjajo se .

Usmerjenost svetlobnega sevanje. Čareče in fluorescentne, pri čemer je ustanovljen v švetilkah, ustvariti enotno svetilnost LEDs LED je lo LED LED LED,,,,,,,,,,,,, LED LED LED LED LED LED arn arn arn om om om om om om om om om om,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne da da da da da da da da da da da da da da da


Linearnost svetlobnega toka, ka ga proizvaja LED Po drugi strani pa, da z gradnjo LED razsvetljavo je treba obravnavati posebej odgovorni, saj bo nepravilna postavitev svetlobnih teles privede nastanka pretirano pretirano in preveč temnih območij v prostoru.

Kako dolgo bo LED žarnica trajala?

Različni proizvajalci pravijo, da je življenjska doba v 30 000-100 000 ur, in sicer v prvem primeru, bo luč trajala stara več kot 8 let, v drugem - .. Več kot 27 let, pod pogojem, da je vsakodnevno živjjjj 10 ur. Kot je bilo že omenjeno, je življenjska doba LED svetilk odvisna od podobnih lastnosti LED-jih bomo podrobneje razpravljali.

Prvo merilo, ki vpliva na življenjsko dobo LED, je kakovost LED kristala, enotnost njegove strukture. V procesu izkoriščanja se kristal razgrajuje iz dveh razlogov - kot posledica večkratnih defektov v rešetki in migracije kovinskih atomov, ki tvorijo elektrode.


a) konstruiranje običajne LED: 1 - anoda; 2 - katoda; 3 - vodnik; 4 - kristal; 5 - plastična leča
b) zasnova močne LED: 1 - ohišje; 2 - vodnik; 3 - hladilno korito; 4 - kristal; 5 - leča; 6-katoda

V tistih delih kristala, kjer je kristalna mreža utrpela največjo škodo, se električna energija porabi le s sproščanjem toplote, to je brez svetlobnega sevanja. Natančni vzroki za to napako niso ugotovljeni, predpostavljamo, da jih povzroča statična elektrika.

Kovinski atomi prodiranju kristalno strukturo elektrod, da povzročijo uhajanje toka - gibanje toka v kristalno kovinskih vključkov na keke nivoju, se svetloba ne proizvaja. S povečevanjem toka in temperature semiconductor atom kovinskih atomov v LED kristalno močno poveča, medtem ka svetlobno sevanje in padec napetosti - ta LED bo hitro neuspešna. Ta pomanjkljivost je značilna nizka "overclocked" LED svetilka z visoko svetlost na pomanjkanje učinkovitega odvajanja toplote - up soyounga

Vendar pa pri zviševanju temperature znotraj LED svetilke in posledično pri hitri obrabi pogosto ni kriv samo proizvajalec, temveč tudi uporabnik. Radiator, ki odstrani toploto iz LED, ga mora dati na okoliški zrak ali na steno, na katero je svetilka pritrjena. Če namestite več LED žarnic v podnožje ali jih zaprite s tesno sprijemljivim materialom, se bo tudi zaradi visoke pomanjkljivosti prostora za toploto tudi svetilka najvišje kakovosti hitro pregrela. Mimogrede, v lažem stropu je pravilno namestiti armstrong LED luči za strop, izdelane v obliki plošč.


Slabo odstranjevanje toplote med delovanjem svetilke LED vpliva tudi na fosfor obložene fosforje in optični sistem, vgrajen v LED. Znak obrabe fosforja postane modri odtenek svetlobnega sevanje, ki ga povzroča prevlada neposrednega sevanja kristala. Optični sistem, izdelan večinoma iz silikona ali plastike, izgubi prosojnost, kar zmanjša svetlobni izhod LED.


LED opozoriti, da imajo Kar se tiče življenjske dobe LED svetilk, je treba opozoriti, da lahko več desetletij ustvarjajo svetlobno sevanje, vendar se intenzivnost tega sevanja iz zgoraj opisanih razlogov postopno zmanjša. Po 25 000 urah (pri 10 urah na dan - 6.5 let) se intenzivnost svetlobnega toka zmanjša za 25-30%, kar pa izpolnjuje zahteve sodobnih standardov.

Vrste LED osvetlitve

Glede na svoj namen je LED razsvetljava razdeljena na ulice, industrijske in gospodinjstva.

Izjemna bela svetloba, zasnovana za osvetlitev cest, parkov in različnih arhitekturnih struktur, nimajo zamenljive svetilke. Njihovo telo ima dva namena - da zagotovi največjo zaščito pred prahom vlago, pa tudi učinkovitost radiatorja, ki prenaša toploto v ozračje.


Naprave za pisarne (bela svetloba), stanovanjske in komunalne objekte ter proizvodne prodajalne nimajo nobenih zamenljivih elementov in praktično ne potrebujejo vzdrževanja. Od ulitkov se razlikujejo, saj izpolnjujejo strožje zahteve glede kakovosti osvetlitve, stabilize barvne plojev.


LED luči za gospodinjstvo (rumena luč) imajo nizko moč (do 20 W, ji,,, z z z z z z) Svetilke za gospodinjstvo so praviloma opremljene z zamenljivimi LED žarnicami. Ta skupina napeljave je najbolj raznolika v svojem načrtu in namestitvi - lahko jih vgrajujejo v strop, tla, stene, pohištvo, viseče, uporabljene za namizno razsvetljavo, kot nočno svetlo, jot za namizno razsvetljavo


Izbira LED žarnice

Livljenjska doba LED svetilke je odvisna od številnih lastnosti, ki so v njej vključene med iz pro í vodnjo, zato je ime ji ziririo štomi, da Pojdimo na izbiro - kako ne bi naredili napak, sploh ne bi imeli poceni LED žarnice?

Običajno merilo izbire - močzarnice v vatih - ni zelo indikativno za LED žarnice, saj poroča samo o porabi energije na enoto, zato moramo vedeti, koliko svetlobe sevanja.


Emisija svetlobe, izmerjena v lumensih (lm), označuje zmožnost te svetilke, da osvetli sobo. V nekaterih primerih proizvajalec "pozabi" določiti količino svetlobnega toka na svežnju sijalke, pri čemer samo primerjavo z določeno žarnico - pomol, ta LED svetilka popolnoma ustreza kvaliteti osvetveve. Predlagam uporabo spodnje tabele, ki nam omogoča, da določimo razmerje med svetlobnim sevanjem in močjo žarnice.

Zdi se, da so ti podatki dovolj za izvedboi izbire LED vendarnice, ryarnice ryarnice da tba, da LED žarnice oddajajo ozko svetlobo, za razliko od fluorescenčnih in žarnic. Proizvajalci podaljšujejo kot osvetlitve žarometa s pomočjo optičnega elementa, ki označuje kot razdalje svetlobnega snopa na embalaži. Če je kot 120 °, potem to pomeni naslednje: svetlobni tok, ki ga oddaja žarnica, se prepolovi, saj svetlobni tok iz osrednje osi odstopa za 60 °. 120 ° je precejesko - prostor pod takšno svetilko bo osvetljen na velikem območju s praktično enako svetlostjo. LED žarnice z razdaljnim kotom od 20 ° do 30 ° so that le za osonsko osvetlitev, za običajno osvetlitev sobe pa niso primerne.


No, mislite, da bi biologic LED žarnice z razdaljo 120 ° - ne glede na to, kako! The problem is visoka svetlost v širokem kotu, ki lahko povzroči neugodje za oči gospodinjstva. Zaradi tega se lahko svetilke s širokim razpršilnim kotom vgradijo samo v stropne in stensi svetilke, v katerih je izpolnjena zahteva po zaščitnem kotu. V bistvu zaščitna kot svetilka je največji kot, pod katerim sam svetlobni vir (žarnice) pogreša vidnem polju človeškega očesa, torej ne osvetljuje oko ... zaščitni kot v ovechnik


Naslednji indikator je barvna temperatura ali, z drugimi besedami, barvni odtenek emisije svetlobe, ki jo ustvari ta žarnica. Jee je bilo z žarnicami vse preprosto ru ila ila ila ila ila,,, p p p p LED LED LED LED LED LED LED LED LED Pri izbiri žarnice bodite pozorni na temperaturo barve, ki je navedena na embalaži v stopinjah Kelvin:

  • od 2700 do 3500 ° K - tako imenovana "topla" svetloba z rumenim odtenkom, podobno kot emisija svetlobe iz žarnic z žarilno nitko. Ko je izraženo to nitko z barvno temperaturo 2700 ° K oddajajo rumeno svetlobo, vendar je njihova svetilnost ni tako močna, in imajo barvno temperaturo 3500 ° K močnejši emisije svetlobe v nižjih odtenkih rumene (ki jih proizvajajo belo svetlobo in ne rumeno);
  • od 4000 to 5000 ° K - nevtralna bela svetloba, ki zagotavlja svetlo osvetlitev. Takšne svetilke se običajno uporabljajo v pisarnah, podjetjih in javnih ustanovah;
  • več kot 6500 ° K - hladna bela svetloba z visoko svetlobno močjo. Ta skupina svetilk se uporablja samo za ulično razsvetljavo.

Končno Optimalna vrednost tega indikatorja bo indeks barvne odreza od 70 in več (ali raven barvne izmeritve ni nižja od 2A). Svetilke za ulično razsvetljavo imajo lahko nižjo vrednost indeksa - 60 (ali 2B), vendar ne nižje.

Na trgu svetlobnih virov v Rusiji je zdaj predstavljenih več tipov svetilk. Najpogostejši pri gospodinjski in industrijski rabi so:
- žarnice z žarilno nitko
- halogenske žarnice
- fluorescenčne sijalke
- LED svetilke

Najsodobnejše in ekonomične so LED žarnice z veliko prednosti pred drugimi vrstami svetilk, vključno z ekonomijo porabe električne energije.Vendar se tukaj ne bomo ukvarjali z njihovo primerjavo, podrobneje pa bomo podrobno preučili porabo energije in energije LED žarnic.

Moč in napredek LED svetilk

Moč LED žarnic se meri v vatih, prav tako pa je moč vseh drugih porabnikov električne energije, pa gre za grelnik vode, mikrovalovno pečico ali pisarniški tiskalnik. Za enostavno in hitro merjenje porabe energije lahko uporabite napravo - vatmeter.

Za LED žarnico je moč ena od najpomembnejših značilnosti, ki vpliva na "količino svetlobe", ki jo proizvaja žarnica. Vendar je treba opozoriti, da ta odvisnost ni neposredna in v pogojih stalnega tehnološkega napredka v industriji LED Preprosto povedano, to pomeni, da proizvajalci LED in LED svetilke, razvoju visoke tehnologije, je dosegla, da je oblikovan in izdelan pred enim letom, vodil svetilka moči 10 vatov, sije Obstaja razlog za domnevo, da se bo razvoj učinkovitosti LED žarnic nadaljeval.

Nepošteni triki nekaterih proizvajalcev


V letu 2014 lahko najsodobnejše svetilke s porabo električne energije, primer 10 vatov, zagotovijo svetlobni tok 1000 lumen, to je 100 lumnov "svetlobe" na vat. Poleg tega so bile celo v obdobju 2012-2013 najboljše 10-vatne žarnice sijalke le 700-800 lumnov.

Z drugimi besedami, če izberete LED žarnico in med več različicami (proizvajalčevimi podjetji) vidite enako moč na paketu, to ne pomeni, da bodo enako zasijale. Svetilke proizvajalca močnejše osvetljujejo večjo vrednost, ki je označena s karakteristično "svetlobno jakostjo" ali "svetlobnim tokom", izraženo v lumah.

Vendar pa obstaja še en pomemben problem: mnogi nepošteni proizvajalci kažejo na pakete svetilk s precenjenimi značilnostmi glede moči in svetlobnega toka. Pogosto lahko znajdete v situaciji, kjer proizvajalca-svetilka znano je določeno zmogljivost, na primer, 8 Watt in svetlobni tok 650 lumnov, in drugi - iz neznanega kitajsake za in za in zve za in zvetlo za za in za o in ziogljivost, iz neznanega kitajnaost zajeno zajnte, zjanojtete, zjanojtete, zajdete Očitno je, da druga žarnica preprosto prevara kupca precenjene lastnosti svetlobnega učinka.

Na žalost, pogosto obstajajo tudi druge okoliščine, kadar proizvajalec on embrazi pomeni, da žarnica porabi pet vatov, ampak dejansko, po običajnih meritev gospodinjskih se zdi, da se porabi 7 ali 8 ryan ryo, kyi zeki . Prav tako pogosto, upoštevajte, razmere, v katerih proizvajalci precenil relativnih kazalnikov - na primer moči analognega: na embalaži pomeni, da žarnica 10 W svecht va va va va v v va v v va v v o v v o v v o v v o v o o u v u v i v u v i v u v i v a v a c mo i t i v i o i c i na i c i na i c i z i z i z i z i z i z i z i n i z i c i m i c i c i c i de i z i n i z i z i z i z i z i do i do -vatna žarnica zasveti le kot običajna žarnica s 60 ali 75 W.

Da bi se zaščitili pred tem, lahko kupite samo LED svetilke zanesljivih in preizkušenih proizvajalcev, ki so pridobili zaupanje. Imena takih proizvajalcev so znana vsem: Verbatim, Philips, Osram, Supra in nekateri drugi. V našem spletno trgovino prodamo samo kakovostne svetilke najbolj znanih in "poštenih" proizvajalcev.

Ali moč svetilke LED sčasoma pade?

Dolgoročni preskusi kažejo, da je poraba energije LED žarnic praktično nespremenjena v celotni življenjski dobi naprave. Toda sčasoma svetlobni tok začne padati, tj. svetilka začne z manjšo porabo energije z enako močjo. Dobre svetilke zmanjšajo svetlobni tok za 10-20 odstotkov po 20-30 tisoč ur delovanja, kar zagotavlja več let delovanja z navedenimi značilnostmi.

Članki o razsvetljavi LED

Ta članek je za tiste, ki so prvič postavili takšno vprašanje in niso imeli tehnične izobrazbe. LED razsvetljava je osvetlitev nekaj, ki uporablja relativno nove svetlobne vire - LED. LED je industrijsko ustvarjen kristal, ki pri priključitvi na električno energijo začne oddajati svetlobo. Pravilno gledano, nov vir svetlobe ne moremo imenovati svetleča dioda; On the izumil pred več desetletji

Sodobne tehnologije ne stojijo še vedno, znanstveni in tehnološki napredek pa takšnega področja našega življenja ne pusti kot kritje. Razvoj poteka tako v smeri povečevanja tehničnih značilnosti razsvetljave kot v smeri videza dodatnih sosednji tehnoloških naprav, ki na splošno povečujejo uporabnost sistemov in sistemov osvetlitve. Govorimo o številnih vrstah LED svetilk z vgrajenimi senzorji.

Odločili smo se za anketo, ki bo zbrala najbolj zanimive povratne informacije o LED žarnicah. Te ocene smo zbrali od naših strank (in še naprej zbirali) in iz interneta - z različnih forumov, spletnih dnevnikov, tematskih portalov in drugih virov. Po prejemu velike količine podatkov, ki jih sistematizirati, brezosebno in obrnil niz zanimivih mnenj in nasvetov pravih ljudi, z uporabo LED žarnice doma, v koči, pisarne, itd

Kupci naše spletne trgovine pogosto postavljajo vprašanja - katere LED žarnice so najboljše, katera podjetja? Kaj natančno so bolje? Ali je mogoče zaupati lastnostim svetilk, navedenih na embalaži? Ali lahko kupim LED žarnice na Kitajskem? Ali lahko uporabljam LED žarnice v otroških sobah? To je le vprašanj, ki jih stranke zahtevajo pri izbiri najboljše možnosti za sebe. In taka vprašanja se pojavijo, ko kupec že ve, katero vrsto žarnic je potreben in s kakšnimi značilnostmi. V tem članku bomo poskušali odgovoriti na vsa ta vprašanja in se izogniti novim ugankama za potrošnika :-)

LED je polprevodniška naprava, ki pretvori električni tok v svetlobo. Imamo skupno kratico LED - LED (light-emitting diode), ki je dobesedno prevedena v ruski sredstvi "svetleča dioda". LED je sestavljen iz polprevodniškega čipa (čipa) na substratu, ohišja s kontaktnimi sponkami in optičnega sistema. Neposredno iz svetlobe izvira ta kristal, barva vidnega sevanje pa je odvisna od njenega materiala in različnih dodatkov. Značilno je da LED on the monokristal, toda če je potrebno dviganje ali diodo za oddajanje različnih barv lahko namesti več kristale.

To je vsekakor pomembno vprašanje, ker je na na svetu danes, je na pragu nove dobe v svetlobne tehnike moramo biti prepričani, da LED osvetlitev ne škodujejo zdravju. Do danes (2014), to vprašanje ni mogoče šteti za temeljito raziskano, saj je obdobje od uvedbe Kljub temu v tem trenutku obstaja veliko dejstev in mnenj strokovnjakov na tem področju, kar kaže na to, da ne prihaja do škode pri razsvetljavi LED.

Ta članek je za tiste Da bi našli pravo LED žarnice je zelo preprosta in vam bomo pomagali narediti pravo izbiro, ki sledi spodnjim navodilom. Ali pa nas lahko pokličete takoj in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

V tem članku bomo razpravljali o prednosti uporabe LED sijalk v primerjavi s fluorescenčnimi (pogosto imenujejo "varčevanja z energijo"), halogenske in žarnice. V drugem delu bomo pri zamenjavi žarnic z LED prikazali ekonomsko izračun vrnitve. Gospodarska učinkovitost LED žarnic je tako očitna, da ne potrebujete nobenega posebnega znanja za izdelavo lastnih zaključkov.

Ena od nalog, ki se pogosto srečujejo pri globokem popravilu ali gradnji stanovanjskega in pisarnikega prostora, je raven zadostne osvetlitve. V položaju, v katerem kot svetlobni viri uporabljajo žarnice, lahko izkušnje v grobem osvetlitev. Torej, koliko in kakšne LED žarnice je treba namestiti, da bi bila soba udobna?

VOGO od od naših člankovov smo govorili o tem, kaj je LED in kako se je razvil. Sedaj želimo predstaviti sedanje voditelje industrije - tiste, ki proizvajajo LED in LED žarnice. To ni isto kot proizvajalci sijalk vedno ne bi lučke in nasprotno, se LED proizvajalci niso vedno vključen v serijsko proizvodnjo svetil, ki temeljijo na njih. Po uradnih podatkih podjetja IMS Research za proizvodnjo LED je skoncentrirana na Kitajskem (50%), sledi Tajvana (20%), Južna Koreja (10%), na Japonskem, v ZDA, Evropi in drug regijah na februar 2013 (ska ja ja) .

V prispevku je predstavljen praktični vodnik za tiste, ki se dogaja, na bi globalno popravila v stanovanju ali doma in razmišlja o tem, kako narediti osvetlitev prihodnosti doma udobno, udobno, edintio ove zno, kako narediti osvetlitev prihodnosti Do zdaj je res treba razmisliti, saj razsvetljava LED postaja precej poceni. Izbira moči, velikosti in zunanje zasnove svetlobnih virov je zelo bogata in ne morete omejiti svoje domišljije. S čim naj začnem? Kako pravilno pristopiti k nalogi? Moelite to narediti, morate razumeti, kaj natančno želite storiti, nato pa najti najučinkovitejše rešitve s praktičnega in ekonomskega vidika. To ni tako težko, kot se zdi, in z veseljem vam bomo pomagali pri tem.

V naši spletni trgovini lahko kupite LED žarnice in LED žarnice, ki jih izberejo za nalogo osvetlitve katerega koli predmeta. Toda naše dejavnosti so omejene ne le na prodajo - naša ekipa je tudi izkušena inženirja pri načrtovanju, proizvodnji, namestitvi in ​​nadaljnjem delovanju sistemov za nadzor razsvetljave. Naši partnerji so številna inženirska in oblikovalska podjetja, skupaj s katerimi lahko realiziramo projekte razsvetljave sistemov predmetov vseh razsežnosti in kompleksnosti. Ta vrsta dejavnosti našega podjetja je predstavljena na trgu kot projekt WLightiT.

Related news

Svetilke za napajanje LED. Kakšen je faktor moči LED žarnic image, picture, imagery


Svetilke za napajanje LED. Kakšen je faktor moči LED žarnic 16


Svetilke za napajanje LED. Kakšen je faktor moči LED žarnic 32


Svetilke za napajanje LED. Kakšen je faktor moči LED žarnic 87


Svetilke za napajanje LED. Kakšen je faktor moči LED žarnic 85


Svetilke za napajanje LED. Kakšen je faktor moči LED žarnic 63


Svetilke za napajanje LED. Kakšen je faktor moči LED žarnic 96


Svetilke za napajanje LED. Kakšen je faktor moči LED žarnic 61